DEŽURNI VODOINSTALATER SPLIT
NAZOVITE    099 4545 001
22.12.2016

Vodoinstalater Split

vodovodne instalacije,kupatila i sanitarije, wc sanitarije, vodovodne cijevi, oprema za kupatilo

Osim brzih intervencija vodoinstalaterskih usluga Kanal Servis radi kompletno renoviranje kupatila. Uključujući i sve vrste građevinskih radova koje uključuje renoviranje wc-a.

Skidamo stare keramičke pločice i sanitarije. Obavljamo grube radove “štemanja” i odvoza otpadnog materijala (šuta) o našem trošku! Postavljanje novih cijevi i sanitarija.

renoviranje-kupatila-1

Renoviranje kupatila je zahtjevan posao i često puta jako skup. Pomaći ćemo Vam da taj proces bude što brži, jefitniji i kvalitetniji!

Vodoinstalatera u Splitu ima jako puno a ljudi koji znaju što rade i koji su majstori u ovom poslu je jako malo. Mi mislimo da smo među boljim majstorima u Splitu i okolici. Uvjerite se sami da znamo posao i imamo odlične cijene.

Vrlo povoljno i profesionalno ugrađujemo instalacije dovoda i odvoda u Vašim kupaonicama i svim većim i manjim sanitarnim objektima. Kontaktirajte nas kako bi Vam dali izradili cjenik vodoinstalacijskih instalacija, cjenik materijala za adaptaciju ili renoviranje kupaonice i napravili predračun!

Jamčimo Vam kvalitetu naših usluga, te dajemo garanciju na sve radove vodoinstalacija.

INSTALACIJA SANITARIJE

Svu vašu sanitariju koju naručite mi možemo prebaciti do Vašeg objekta. Instaliramo kompletnu opremu od tuš kabine, slavina, školjke i svih ormarića.

Osim instalacije vodovodnih cijevi i sanitarija radimo ugradnju i održavanje hidroforskih postrojenja, ugradnju baždarenih vodomjera (mogućnost daljinskog očitavanja ovisi o uređaju), projektiranje i izrada nacrta renovacije i adaptacije sanitarnih objekata.